Wanneer u besluit dat er bouwwerkzaamheden nodig zijn aan uw woning of bedrijfspand, aarzel dan niet ons in te schakelen. Wij kunnen het gehele bouwproces voor u uit handen nemen, inclusief bouwtekeningen en het aanvragen van bouwvergunningen. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen of behoeften en kunnen u direct adviseren. Klanttevredenheid staat hierin voorop.

Bouwbedrijf Hoorn 80 volgt innovaties en ontwikkelingen op de voet, maar niet ten koste van de kwaliteit van onze producten en diensten. Wij verwachten van onze onderaannemers dezelfde expertise en deskundigheid.

SCHADEHERSTEL BEDRIJF

Schadeherstel, reparaties en kleinschalig onderhoud voeren we van A tot Z voor u uit, binnen 24 uur na uw melding. Dat kunnen we beloven, omdat we deel uitmaken van een landelijk netwerk van professionele schadeherstel- en onderhoudsbedrijven. Er is altijd iemand in de buurt, waardoor we snel op kunnen treden. Iedereen in ons netwerk is vooraf beoordeeld op kwaliteit, dus u weet dat u direct de juiste oplossing krijgt. Speciaal voor u wordt de professional geselecteerd die u nodig heeft. Uw schade of mankement handelt hij al binnen 24 uur af. Als dat onmogelijk is, regelt hij een noodvoorziening waardoor u geholpen bent tot de definitieve oplossing.

Wij zijn schadeherstelpartner van:

ONDERHOUD

Na verloop van tijd kan uw deur, raam of kozijn aan vervanging toe zijn. Bijvoorbeeld door houtrot. Voor het vervangen hiervan, maar ook voor lekkages of andere ongemakken die hersteld moeten worden kunt u bij ons terecht. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in onderhoud conform monumentenzorg en hebben hierin een rijke ervaring. “Onderhoud is behoud”, goed onderhoud is van belang voor de waarde van uw pand.

VERBOUW

De wensen die u aan uw leef- of werkomgeving stelt kunnen veranderen. Denk aan bijvoorbeeld een nieuwe keuken, een grotere woonkamer, een extra slaapkamer of badkamer op de begane grond, of een praktijkruimte aan huis. Bouwbedrijf Hoorn 80 kan u in dit traject begeleiden en adviseren. Door jarenlange ervaring weten wij de juiste wegen te bewandelen en op een efficiënte manier te realiseren wat kan realiseren in verbouw- of aanbouw van de ruimte.

Een strakke planning is van belang om te zorgen dat u zo min mogelijk last heeft van het tijdelijke ongemak van de verbouwing. Iedere situatie stelt zo zijn specifieke eisen. Ons specialisme ligt juist in dit soort werk.

Door een goed gecoördineerde samenwerking met onze onderaannemers en toeleveranciers kunnen wij op een flexibele wijze ervoor zorgen dat het gewenste resultaat op een snelle, maar vooral goede manier gerealiseerd kan worden.

Wij kunnen u onder andere helpen met uw aanbouw, dakkapel, erker, stuken nieuwe woning, loodgieterswerk, etc.

RENOVATIE & RESTAURATIE

Renovatie en restauratie zijn zeer specialistische vakgebieden. Bij oude, vaak historische of monumentale panden, is belangrijk dat het authentieke karakter hiervan behouden blijft. Bouwbedrijf Hoorn 80 heeft ruime ervaring in het in oude staat terugbrengen van andere monumentale panden en kerken.

Soms zijn er subsidies beschikbaar voor het restaureren van een monumentaal pand. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.