In 1980 werd ons bouwbedrijf opgericht door 3 enthousiaste heren met een rijke bouwervaring. Vanaf die tijd heeft Bouwbedrijf Hoorn 80 zich door de jaren heen ontwikkeld tot een solide bedrijf, die tal van ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Inmiddels is de tweede generatie werkzaam in de onderneming en vormt oprichter Henry Veld, samen met zijn zoon Ronald Veld, de directie. Zij zetten zich, samen met een vast team, dagelijks in om kleine- en grote bouwprojecten naar volle tevredenheid af te ronden.

Onze opdrachtgevers zijn:

De bouwwereld ontwikkelt zich voortdurend. Materialen, technieken en gereedschappen veranderen. Maar ook nieuwe inzichten stellen onze medewerkers in staat om steeds efficiƫnter een nog beter product neer te zetten. Onze medewerkers worden dan ook voortdurend bijgeschoold in brancheontwikkelingen, maar ook milieu- en kwaliteitseisen. Met onze eigen timmerfabriek zijn wij in staat om flexibel op situaties in te springen en tijd te winnen op producten waar anders langere levertijd op zit.

Wij zijn VCA gecertificeerd en lid van Bouwend Nederland

Wij staan voor veelzijdigheid

Elke verbouwing is anders. Met name wanneer het gaat om restauratie of renovatie van panden, wordt er van de vaklieden de nodige inventiviteit en creativiteit gevraagd. Zij komen namelijk nogal eens voor verrassingen te staan en moeten hiervoor ter plekke een oplossing bedenken. De medewerkers van Bouwbedrijf Hoorn 80 draaien hun handen hier niet voor om. Zij zijn niet alleen timmerman, maar hebben kennis van metselen, voegen, tegelen of loodgieterswerk. Kortom, u bent verzekerd van een deskundige die de handen uit de mouwen steekt!